Verskil tüsken versys van "Stichting Drentse Taol"

Uut Wikipedia, de vrye encyklopedy
Verwijderde inhoud Toegevoegde inhoud
Huus van de Taol nuumd
KGeen bewerkingssamenvatting
Regel 6: Regel 6:
*[[Taolkunde|Taolwetenschup]]
*[[Taolkunde|Taolwetenschup]]


In [[meert]] [[2007]] is Drentse Taol mit 't maondblad in de Drèentse Taol [[Oeze Volk]] en [[Stichting Het Drentse Boek]] samen egaon in 't [[Huus van de Taol]]. Dizze ni'je organisaotie zuukt nog naor een onderkommen.
In [[meert]] [[2007]] is Drentse Taol mit 't maondblad in de Drèentse Taol [[Oeze Volk]] en [[Stichting Het Drentse Boek]] samengaon in 't [[Huus van de Taol]]. Dizze ni'je organisaotie zuukt nog naor een onderkommen.


==Oetgaonde verwiezings==
==Oetgaonde verwiezings==
*[http://www.drentsetaol.nl Drentsetaol.nl]
*[http://www.drentsetaol.nl Drentse Taol]


[[Kattegerie:Drèents_artikel]]
[[Kattegerie:Drèents_artikel]]

Versy up 16:44, 30 aug 2007

Stichting Drentse Taol of körtweg Drentse Taol is een organisaotie die gangs is mit de Drèentse taol en schrieveri'je. Drentse Taol hef veur 't Drèents een deur de pervincie erkend spellingsysteem maokt. Ok organiseert ze 't "Drèents dictee", det in 2006 veur de eerste keer rechtstreeks op TV Drenthe oetzonden wör. 't Wark is underverdield in vier beleidsterreinen:

In meert 2007 is Drentse Taol mit 't maondblad in de Drèentse Taol Oeze Volk en Stichting Het Drentse Boek samengaon in 't Huus van de Taol. Dizze ni'je organisaotie zuukt nog naor een onderkommen.

Oetgaonde verwiezings