Verskil tüsken versys van "Voorthuzen"

Uut Wikipedia, de vrye encyklopedy
Verwijderde inhoud Toegevoegde inhoud
Geen bewerkingssamenvatting
Eve (Oaverleg | bydragen)
KGeen bewerkingssamenvatting
Regel 1: Regel 1:
'''Voorthuzen''' is 'n daarp in de gemeente [[Barneveld (gemeente)|Barneveld]], in de [[Nederlaand]]se previncie [[Gelderlaand]]. 't Daarp het 10.090 inwoeners (2004), 't op één neur grootste daarp van de gemeente.
'''Voorthuzen''' is 'n daarp in de gemeente [[Barneveld (gemeente)|Barneveld]], in de [[Nederlaand]]se previncie [[Gelderlaand]]. 't Daarp het 10.090 inwoeners (2004), 't op één neur grootste daarp van de gemeente.


't Daarp is elegen rond 't kruuspunt van de Ouwe Rieksweg en de weg [[Putten]]-[[Barneveld (daarp)|Barneveld]]. De buurtschap [[Zeumeren]], tussen 't daarp en industrieterrein [[Harselaor]], beheurt tot Voorthuzen.
't Daarp is elegen rond 't kruuspunt van de Ouwe Rieksweg en de weg [[Putten]]-[[Barneveld (daarp)|Barneveld]]. De buurtschap [[Zeumeren]], tussen 't daarp en industrieterrein [[Harselaor]], heurt oek bie Voorthuzen.


Voorthuzen is 'n [[toerisme|toeristisch]] daarp, elegen in de [[Gelderse Vallei]], niet veer van de westflank van de [[Veluwe]]. In 't oosten van 't daarp, laangs de Ouwe Rieksweg, is der 'n hoge concentraotie van [[camping]]s. In 't zuudoosten, an de A1, ligt 't recreaotiegebied [[Zeumeren]].
Voorthuzen is 'n [[toerisme|toeristisch]] daarp, elegen in de [[Gelderse Vallei]], niet veir van de westflank van de [[Veluwe]]. In 't oosten van 't daarp, laangs de Ouwe Rieksweg, is der 'n hoge concentraotie van [[camping]]s. In 't zuudoosten, an de A1, leit 't recreaotiegebied [[Zeumeren]] met daorin oek de [[Zeumerse Plas]], die veural in de zoemer arg veul bezeukers trekt.


[[Category:West-Veluws artikel]]
[[Category:West-Veluws artikel]]

Versy up 17:08, 4 mei 2006

Voorthuzen is 'n daarp in de gemeente Barneveld, in de Nederlaandse previncie Gelderlaand. 't Daarp het 10.090 inwoeners (2004), 't op één neur grootste daarp van de gemeente.

't Daarp is elegen rond 't kruuspunt van de Ouwe Rieksweg en de weg Putten-Barneveld. De buurtschap Zeumeren, tussen 't daarp en industrieterrein Harselaor, heurt oek bie Voorthuzen.

Voorthuzen is 'n toeristisch daarp, elegen in de Gelderse Vallei, niet veir van de westflank van de Veluwe. In 't oosten van 't daarp, laangs de Ouwe Rieksweg, is der 'n hoge concentraotie van campings. In 't zuudoosten, an de A1, leit 't recreaotiegebied Zeumeren met daorin oek de Zeumerse Plas, die veural in de zoemer arg veul bezeukers trekt.