Verskil tüsken versys van "Stichting Drentse Taol"

Uut Wikipedia, de vrye encyklopedy
Verwijderde inhoud Toegevoegde inhoud
Geen bewerkingssamenvatting
Geen bewerkingssamenvatting
Regel 1: Regel 1:
'''Drentse Taol''' is een [[dialect]]stichting en stiet ok wal bekend under de naom ‘Drentse Taol’. De stichting holdt zich bezig met de [[Drèents]]e taol (of 't Drèentse dialect) en hef een [[spelling]]systeem maokt veur 't Drèents. De [[stichting]] is vanof 2001, een onafhankelijke stichting. Wieder organiseert de stichting 't "Drèents dictee", dat in 2006 veur de eerste keer rechtstreeks op [[TV Drenthe]] oetzonden wör.
'''Drentse Taol''' is een [[dialect]]stichting oet de previncie [[Drenthe]] en stiet ok wal bekend under de naom ‘Drentse Taol’. De stichting holdt zich bezig met de [[Drèents]]e taol (of 't Drèentse dialect) en hef een [[spelling]]systeem maokt veur 't Drèents. De [[stichting]] is vanof 2001, een onafhankelijke stichting. Wieder organiseert de stichting 't "Drèents dictee", dat in 2006 veur de eerste keer rechtstreeks op [[TV Drenthe]] oetzonden wör.


[[Category:Drèents artikel]]
[[Category:Drèents artikel]]

Versy up 14:17, 7 apr 2006

Drentse Taol is een dialectstichting oet de previncie Drenthe en stiet ok wal bekend under de naom ‘Drentse Taol’. De stichting holdt zich bezig met de Drèentse taol (of 't Drèentse dialect) en hef een spellingsysteem maokt veur 't Drèents. De stichting is vanof 2001, een onafhankelijke stichting. Wieder organiseert de stichting 't "Drèents dictee", dat in 2006 veur de eerste keer rechtstreeks op TV Drenthe oetzonden wör.