Verskil tüsken versys van "Stichting Drentse Taol"

Uut Wikipedia, de vrye encyklopedy
Verwijderde inhoud Toegevoegde inhoud
Quistnix (Oaverleg | bydragen)
K +nl:
Geen bewerkingssamenvatting
Regel 1: Regel 1:
'''Drentse Taol''' is een [[dialect]]stichting oet de previncie [[Drenthe]] en stiet ok wal bekend under de naom ‘Drentse Taol’. De stichting holdt zich bezig met de [[Drèents]]e taol (of 't Drèentse dialect) en hef een [[spelling]]systeem maokt veur 't Drèents. De [[stichting]] is vanof 2001, een onafhankelijke stichting. Wieder organiseert de stichting 't "Drèents dictee", dat in 2006 veur de eerste keer rechtstreeks op [[TV Drenthe]] oetzonden wör.
'''Stichting Drentse Taol''' is een [[dialect]]stichting oet de [[pervincie]] [[Drenthe]] en stiet ok wal bekend onder de naom ‘Drentse Taol’. De stichting holdt zuch bezig mit de [[Drèents]]e taol (of 't Drèentse dialect) en hef een [[spelling]]systeem maokt veur 't Drèents. De [[stichting]] is vanof [[2001]], een onafhankelijke stichting. Wieder organiseert de stichting 't "Drèents dictee", dat in [[2006]] veur de eerste keer rechtstreeks op [[TV Drenthe]] oetzonden wör. 't Wark is onderverdield in vier beleidsterreinen:


*[[Taol]]promotie
[[Category:Drèents artikel]]
*[[Onderwies]]
[[Category:Organisaotie]]
*[[Letterkunde|Literatuur]]
*[[Taolkunde|Taolwetenschap]]

==Oetgaonde verwiezings==
*[http://www.drentsetaol.nl Drentsetaol.nl]

[[Kattegerie:Drèents_artikel]]
[[Kattegerie:Organisaotie]]


[[nl:Stichting Drentse Taol]]
[[nl:Stichting Drentse Taol]]

Versy up 16:27, 22 feb 2007

Stichting Drentse Taol is een dialectstichting oet de pervincie Drenthe en stiet ok wal bekend onder de naom ‘Drentse Taol’. De stichting holdt zuch bezig mit de Drèentse taol (of 't Drèentse dialect) en hef een spellingsysteem maokt veur 't Drèents. De stichting is vanof 2001, een onafhankelijke stichting. Wieder organiseert de stichting 't "Drèents dictee", dat in 2006 veur de eerste keer rechtstreeks op TV Drenthe oetzonden wör. 't Wark is onderverdield in vier beleidsterreinen:

Oetgaonde verwiezings