Verskil tüsken versys van "Stichting Drentse Taol"

Uut Wikipedia, de vrye encyklopedy
Verwijderde inhoud Toegevoegde inhoud
Geen bewerkingssamenvatting
 
KGeen bewerkingssamenvatting
Regel 1: Regel 1:
'''Drentse Taol''' is een [[dialect]]stichting en stiet ok wel bekend under de naom ‘Drentse Taol’. De stichting holdt zich bezig mit de [[Drèents]]e taol (of 't Drèentse dialect) en hef een [[spelling]]systeem maakt veur 't Drèents. De [[stichting]] is vanof 2001, een onafhankelijke stichting. Wieder organiseert de stichting 't "Drèents dictee", dat rechtstreeks op [[TV Drenthe]] wordt oetzonden.
'''Drentse Taol''' is een [[dialect]]stichting en stiet ok wel bekend under de naom ‘Drentse Taol’. De stichting holdt zich bezig met de [[Drèents]]e taol (of 't Drèentse dialect) en hef een [[spelling]]systeem maakt veur 't Drèents. De [[stichting]] is vanof 2001, een onafhankelijke stichting. Wieder organiseert de stichting 't "Drèents dictee", dat rechtstreeks op [[TV Drenthe]] wordt oetzonden.


[[Category:Drèents artikel]]
[[Category:Drèents artikel]]

Versy up 19:44, 4 apr 2006

Drentse Taol is een dialectstichting en stiet ok wel bekend under de naom ‘Drentse Taol’. De stichting holdt zich bezig met de Drèentse taol (of 't Drèentse dialect) en hef een spellingsysteem maakt veur 't Drèents. De stichting is vanof 2001, een onafhankelijke stichting. Wieder organiseert de stichting 't "Drèents dictee", dat rechtstreeks op TV Drenthe wordt oetzonden.