Verskil tüsken versys van "Overleg gebruker:Wutsje"

Sydinhold wördt neet understöänd in andere språken.
Uut Wikipedia, de vrye encyklopedy
Verwijderde inhoud Toegevoegde inhoud
Erik Warmelink (Oaverleg | bydragen)
K typo
Wutsje (Oaverleg | bydragen)
Regel 9: Regel 9:


De oplossing weet ik ook niet, maar het probleem negeren, helpt evenmin. --[[Gebruker:Erik Warmelink|Erik Warmelink]] 17:40, 28 feb 2011 (CET)
De oplossing weet ik ook niet, maar het probleem negeren, helpt evenmin. --[[Gebruker:Erik Warmelink|Erik Warmelink]] 17:40, 28 feb 2011 (CET)
:Hoi Erik, in mijn perceptie is het zo dat de beste voorspeller van vandalisme op een van de kleinere aan Nederlands gerelateerde projecten een voorafgaande blokkade wegens vandalisme op nl:wiki is. Daarbij gaat het inderdaad vrijwel altijd om scholen. Op li:wiki speelt precies hetzelfde. Groet, [[Gebruker:Wutsje|Wutsje]] 15:01, 3 mrt 2011 (CET)

Versy up 16:01, 3 mrt 2011

  • Mijn overlegpagina op Meta is hier.



Vandalismebestrijding of -magneet

Dag Wutsje, misschien valt het jou ook op dat op nds-nl.wikipedia.org de beste voorspeller van vandalisme in de komende paar uur een bijdrage van een SWMT-lid, global sysop of steward is. Vanochtend en in het begin van de middag was het weer flink raak, meer lastige gebruikers dan we normaal in een week zien. Volgens mijn, niet erg diepgravend, onderzoek zijn het verschillende gebruikers: het lijken vaak IP-adressen van scholen te zijn, wat puberende scholieren wat waarschijnlijker maakt dan open proxy's die door een proxy-master misbruikt worden.

De oplossing weet ik ook niet, maar het probleem negeren, helpt evenmin. --Erik Warmelink 17:40, 28 feb 2011 (CET)[reageer]

Hoi Erik, in mijn perceptie is het zo dat de beste voorspeller van vandalisme op een van de kleinere aan Nederlands gerelateerde projecten een voorafgaande blokkade wegens vandalisme op nl:wiki is. Daarbij gaat het inderdaad vrijwel altijd om scholen. Op li:wiki speelt precies hetzelfde. Groet, Wutsje 15:01, 3 mrt 2011 (CET)[reageer]