Verskil tüsken versys van "Eksel"

Uut Wikipedia, de vrye encyklopedy
Verwijderde inhoud Toegevoegde inhoud
Grönneger 1 (Oaverleg | bydragen)
Geen bewerkingssamenvatting
Geen bewerkingssamenvatting
Regel 1: Regel 1:
'''Eksel''' (Nederlands: ''Exloo'') is 'n [[esdörp]]ie op de [[Hondsrug]] in de previncie [[Drenthe]]. 't Dörp ligt in de gemiente [[Börger-Odoorn]]. Ok al is Eksel niet de grootste plaots in de gemiente, toch staot 't gemientehoes der wel. Eksel heft nog de olde [[brink]], waor jaorlijks 't Ekselse ''schaopscheerderfeest'' holden wordt. Ok staot der bie Eksel in de buurt n [[Hunebed]].
'''Eksel''' (Nederlands: ''Exloo'') is een [[esdörp]]ie op de [[Hondsrug]] in de previncie [[Drenthe]]. 't Dörp ligt in de gemiente [[Börger-Odoorn]]. Ok al is Eksel niet de grootste plaots in de gemiente, toch staot 't gemientehoes der wel. Eksel hef nog de olde [[brink]], waor jaorlijks 't Ekselse ''schaopscheerderfeest'' holden wordt. Ok staot der bie Eksel in de buurt een [[Hunebed]].


{{begin}}
{{begin}}

''Dit artikel is niet deur 'n moedertaolspreker van 't Drèents schreben, ie mugt 't verbeteren as oe dat wil''


[[Categorie:Drèents artikel]]
[[Categorie:Drèents artikel]]
[[Categorie:Börger-Odoorn]]
[[Categorie:Drenthe]]

[[en:Exloo]]
[[nl:Exloo]]
[[pt:Exloo]]

Versy up 12:55, 16 okt 2006

Eksel (Nederlands: Exloo) is een esdörpie op de Hondsrug in de previncie Drenthe. 't Dörp ligt in de gemiente Börger-Odoorn. Ok al is Eksel niet de grootste plaots in de gemiente, toch staot 't gemientehoes der wel. Eksel hef nog de olde brink, waor jaorlijks 't Ekselse schaopscheerderfeest holden wordt. Ok staot der bie Eksel in de buurt een Hunebed.

Dit artikel is noch mär en beginnetjen. Help mead döär et üüt to breiden.