Bestaand:Hellendoorn Oude Ansicht Ingang Dorp.PNG

Uut Wikipedie, de vrye encyklopedy
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Hellendoorn_Oude_Ansicht_Ingang_Dorp.PNG(458 × 284 beeldpunten, bestaandsgrootte: 270 kB, MIME-type: image/png)

Dit is n edeeld bestaand op Wikimedia Commons en ku'j oek gebruken veur aandere projekten. De beschrieving van t bestaand dergindse, steet hieronder.

Beschrieving

De ingang van het dorpje Hellendoorn

Daotum
Bron [1]
Auteur Onbekend
Toestemming
(Hergebruuk van dit bestaand)

PD-old due to age (1910)


Public domain

Dit werk bevindt zich in het publiek domein in landen en gebieden waar de auteursrechttermijn het leven van de auteur plus 70 jaar of minder is.


Dialog-warning.svg Je dient ook een Amerikaans publiek domein-tag in te voegen om aan te geven waarom dit werk zich in het publiek domein bevindt in de Verenigde Staten. Merk op dat enkele landen een auteursrechtentermijn hebben die langer is dan 70 jaar: Mexico heeft een termijn van 100 jaar, Jamaica 95 jaar, Colombia 80 jaar, en Guatemala en Samoa 75 jaar. Deze afbeelding kan mogelijk zich niet in het publiek domein bevinden in deze landen, die bovendien niet de regel van de kortere termijn hanteren. Ivoorkust heeft een algemene auteursrechtentermijn van 99 jaar en Honduras 75 jaar, maar zij hanteren wel de regel van de kortere termijn. Auteursrechten kunnen langer berusten op werken gemaakt door Fransen die voor Frankrijk stierven in de Tweede Wereldoorlog (meer informatie), Russen die dienden aan het oostfront van de Tweede Wereldoorlog (bekend als de Grote Patriottische Oorlog in Rusland) en postuum gerehabiliteerde Russen (meer informatie).

Bestaandsgeschiedenisse

Klik op n daotum/tied um t bestaand te zien zo as t to was.

Daotum/tiedMiniatuuraofbeeldingGrootteGebrukerOpmarkingen
zo as t noen is18:42, 16 sep 2006Miniatuuraofbeelding veur versie van 18:42, 16 sep 2006458 × 284 (270 kB)Onderwijsgek{{Information |Description=De ingang van het dorpje Hellendoorn |Source=[http://home.hetnet.nl/~sas1/hellendoorn1.htm] |Date=1910 |Author=unknown |Permission=PD-old due to age (1910) |other_versions=no }} {PD-old}}

Dit bestaand wörden gebruukt op de volgende zied:

Globaal bestaandsgebruuk

De volgende aandere wiki's gebruken dit bestaand: