Bestaand:Coat of arms, Tubbergen.png

Uut Wikipedie, de vrye encyklopedy
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Coat_of_arms,_Tubbergen.png(209 × 295 beeldpunten, bestaandsgrootte: 6 kB, MIME-type: image/png)

Dit is n edeeld bestaand op Wikimedia Commons en ku'j oek gebruken veur aandere projekten. De beschrieving van t bestaand dergindse, steet hieronder.

Beschrieving

Coat of arms, Tubbergen

Daotum (originele uploaddatum)
Bron Verplaatst vanaf nl.wikipedia naar Commons.
(Originele tekst: http://www.ngw.nl/t/tubberge.htm)
Auteur Ralf Hartemink, 1996
Toestemming
(Hergebruuk van dit bestaand)

Nederlands gemeentewapen is Publiek Domein, gebruik vrij toegestaan. Auteursrecht op tekening vrijgegeven door auteur.

Lisensie

Green copyright.svg
Wapen van een Nederlands overheidslichaam

Deze afbeelding is een wapen van een (voormalig) Nederlands overheidslichaam; zoals een gemeente, provincie, waterschap of bisdom. Deze wapens staan geregistreerd in het officiële register van de Hoge Raad van Adel [1], en was/wordt gebruikt door het desbetreffende overheidlichaam aan wie het wapen per Koninklijk Besluit is verleend. Het is iedereen toegestaan een afbeelding van het wapen te gebruiken, zolang aan enkele voorwaarden is voldaan, zie de Ministeriële circulaire memo MinBiZa (Dutch).

Volgens de Nederlandse wetgeving het gebruik van een wapen is dus vrij toegestaan en daarom in het publiek Domein. Iedereen kan een wapen tekenen (op papier of electronisch) in zijn/haar eigen stijl gebaseerd op de beschrijving van het Koninklijk Besluit. Een dergelijk wapen geldt als het wapen van het overheidslichaam en kan ook zo genoemd worden binnen de restricties van bovenstaande circulaire. Echter, op iedere afzonderlijke tekening ligt auteursrecht van de maker van die tekening. Gebruik van een dergelijke tekening vereist dus toestemming van de rechthebbende; de tekenaar, niet het overheidslichaam.

Deutsch | English | Nederlands | +/−

Oorspronkelik logboek mit nieje bestaanden

De oorspronkelijke beschrijving van deze afbeelding stond hier. Alle volgende gebruikersnamen verwijzen naar nl.wikipedia.
  • 2006-03-16 19:20 Lexw 209×295×8 (6136 bytes)
  • 2006-03-16 19:18 Lexw 209×295×4 (3538 bytes)

Bestaandsgeschiedenisse

Klik op n daotum/tied um t bestaand te zien zo as t to was.

Daotum/tiedMiniatuuraofbeeldingGrootteGebrukerOpmarkingen
zo as t noen is14:52, 29 aug 2007Miniatuuraofbeelding veur versie van 14:52, 29 aug 2007209 × 295 (6 kB)Havang(nl){{Information |Description=''no original description'' |Source=Originally from [http://nl.wikipedia.org nl.wikipedia]; description page is/was [http://nl.wikipedia.org/w/index.php?title=Image%3ATubbergen_wapen.png_ here].<br/> (Original text : ''http://ww

Dit bestaand wörden gebruukt op de volgende zied:

Globaal bestaandsgebruuk

De volgende aandere wiki's gebruken dit bestaand: