Bestaand:Taxivoertuig.jpg

Sydinhold wördt neet understöänd in andere språken.
Uut Wikipedia, de vrye encyklopedy

Taxivoertuig.jpg(229 × 148 bealdpunten, bestandsgroutde: 12 kB, MIME-type: image/jpeg)

Dit bestand kümt van Wikimedia Commons en kan ouk in andere projekten gebruked weasen. De syde mid de beskryving van et bestand steyt hyrunder.

Beskryving

Beskryving
Nederlands: City Tax Kerkrade B.V. voertuig gefotografeerd in het Limburgse Valkenburg.
English: Taxi in Valkenburg, Limburg.
Dåtum
Bron City Tax Kerkrade B.V.
Autöör City Tax Kerkrade B.V.
Tostemming
(Hergebruuk van dit bestand)
Nederlands: Het beeldmateriaal `Taxivoertuig.jpg´ is ter beschikking gesteld door City Tax Kerkrade B.V. en door dit bedrijf (gevestigd op de Blijerheiderstraat 12 & 133 te Kerkrade) zelve c.q. in haar opdracht vervaardigd. City Tax beschikt dus tevens over de orginelen van de afbeelding. Voor alle gebruikte afbeeldingen op de City Tax site is gebruik gemaakt van zelf vervaardigd beeldmateriaal, in opdracht van City Tax gemaakt materiaal c.q. is toestemming gegeven door de eigenaar van het materiaal om één en ander te mogen gebruiken. De afbeelding mag getoond worden op de Wikipedia dot org site onder het item `Taxi (vervoer)´ en eenieder is voorts gerechtigd de afbeldingen op de City Tax site vrijelijk te gebruiken zolang dit niet op `aanstootgevende sites´ plaatsvindt c.q. het geheel (direct dan wel indirect) wordt misbruikt om agressie, geweld of bijvoorbeeld sexueel getinte inhoud te duiden. Voor verdere informatie is men welkom contact op te nemen met webmaster@citytax.nl. Afsluitend is dit bericht bericht (met PGP signature) ter verificatie te lezen op de City Tax server.

--CabMasTeR 7 nov 2006 22:40 (CET)

City Tax Kerkrade B.V. voertuig gefotografeerd in het Limburgse Valkenburg, eigen foto jaar 2006.

Licensy

Public domain Dit werk vrijgegeven in het publieke domein door de auteur, CabMasTeR op de Nederlandstalige Wikipedie. Dit is wereldwijd van toepassing.
In sommige landen is dit wettelijk niet mogelijk; in die gevallen geldt:
CabMasTeR staat iedereen toe dit werk voor eender welk doel te gebruiken, zonder enige voorwaarden, tenzij zulke voorwaarden door de wet worden voorgeschreven.

Oorspronkelik logboek mit nieje bestaanden

De oorspronkelijke beschrijving van deze afbeelding stond hier. Alle volgende gebruikersnamen verwijzen naar nl.wikipedia.
  • 2006-11-06 21:46 CabMasTeR 229×148×8 (12402 bytes) Zelf gemaakt beeldmateriaal

Bijschriften

Beschrijf in één regel wat dit bestand voorstelt

Items getoond in dit bestand

beeldt af Nederlands

MIME-type Nederlands

image/jpeg

Bestandsgeskydenisse

Klik up een datum/tyd üm et bestand te seen so as et destyds was.

Datum/tydMiniatuurafbealdingGroutdeGebrukerKommentaar
aktueel00:49, 16 dec 2007Miniatuurafbealding vöär versy van 00:49, 16 dec 2007229 × 148 (12 kB)BotMultichill {{BotMoveToCommons|nl.wikipedia}} {{Information |Description={{nl|Het beeldmateriaal `Taxivoertuig.jpg´ is ter beschikking gesteld door [http://www.citytax.nl/ City Tax Kerkrade B.V.] en door dit bedrijf (gevestigd op de Blijerheiderstraat 12 & 133 te

Dit bestand wördt up de volgende syde gebruked:

Globaal bestandsgebruuk

De volgende andere wikis gebruken dit bestand:

Metadata